Welkom Nand !

Afgelopen schooljaar moest de jongste dochter haar jufke een tijdje missen, ze had immers een baby gekregen. De "oooooh zo schattig" volgde elke keer thuis nadat de juf met baby Nand in school op bezoek was geweest. Dochterlief is grote fan van Nandje!
Tegen het einde van het schooljaar werd het eindelijk wel eens tijd om een cadeautje af te werken. Zoals al wel vaker gebleken, zijn deadlines mijn beste drijfveer. Het was pokkedruk op het werk en de oudste zwaaide af in de lagere school, maar toch ging ik 's avonds nog in sneltempo wat naaien voor Nand. Dat werd dus eerder nachtwerk. Het gezond verstand kon gelukkig toch nog winnen en het pakje werd daags na de laatste schooldag via de directie bezorgd. Veel dank aan postbode directrice dus!!


 Het was die laatste schooldagen warm (lees: hittegolf 1) en het patroon van het zomers kruippakje had ik al vaak bekeken om eens te maken. Voor Nand ging dat nu wel perfect van pas komen, hoopte ik… En ja hoor, bij hittegolf 2 kregen we een bedankmail van de juf met een foto van Nandje. Met alweer een "oooh zo schattig" verliefde dochter die met blinkende oogjes mee naar de foto keek.

Welkom Nandje!!



Patroon: Ottobre zomer 3/2013 - nr 2 star-star speelpakje maat 74
Stof: tricot ooit gekocht op een stoffenspektakel


Reacties