4 jaar later

Herinner je je nog de 2 jurkjes voor de 1e communie van de oudste dochter?
Ik maakte een jurkje, helemaal klaar voor een romantische ziel die haar 1e communie zou doen. Dat was buiten die ziel gerekend, die helemaal niet zo romantisch bleek te zijn. Nu ja, misschien wel romantisch, maar niet met die zwierige rok (waarvan ze dus achteraf zei dat toch niet zo leuk te vinden...). Voor de foto liet ze dat toen wel zien, maar dat was meteen ook de laatste keer dat ze dat jurkje aantrok.
Omdat een ezel zich geen 2 keer aan dezelfde steen stoot, werd met hand en tand uitgelegd en besproken hoe de 2e jurk er zou uitzien.  En die viel gelukkig wel in de smaak.
Komt het al terug?

Wel, die 1e jurk kwam nu, 4 jaar na datum, net zoals vele andere kleren die ooit van de oudste zijn geweest, in de kast van de jongste terecht. En laat die kleinste nu net wel een superromantische ziel zijn, een knuffelbeer, die op foto's steevast hartjes maakt (als mama of papa achter de lens staan).
Ze zag het hartjeskleedje in haar kast! Dan zag ze die rug, ook in een hartje! Haar oogjes fonkelden en haar pupillen kregen bijna de vorm van hartjes!
Of ze dat jurkje voor de speciale verjaardag van mama mocht aandoen... Natuurlijk, why not, eindelijk wordt die jurk gedragen en geliefd, geshowd en gezwierd!

En dan maakt oma toevallig zo'n mooie foto, die moet gedeeld worden!!


Met per ongeluk een vinger erbij :-)




Reacties

Een reactie posten