Welkom Renée !

Hmm wat is die titel na 2 jaar serieus misplaatst. Die kleine meid werd al meermaals verwelkomd maar op haar cadeau heeft ze even moeten wachten. In feite hebben veel baby's sinds 2 jaar geleden nog geen zelfgemaakt cadeau'tje gekregen, shame on me! But working on it!

Voor de schattige Renée werd vorige zomer een haakwerkje opgestart, eentje dat ik nog nooit eerder had geprobeerd. Hier zag je al dat er toen aan het zwembad in Italië volop werd gehaakt, dat was dus voor Renée.

Het haakwerkje was klaar, maar ik moest en zou nog een kleedje naaien (zie geboortekaartje ;-) ). Vele boekjes werden doorbladerd, vele patronen werden bekeken, en uiteindelijk werd het geknipte patroon gewoon op internet gevonden: een simpel jurkje van De Droomfabriek.  De mouwen werden korter gemaakt zodat het al in de zomer kan gedragen worden.  De hals werd afgewerkt met een bies in de stof van het jurkje.  De stof zelf was door mama K vlak na de geboorte al eens goedgekeurd, zó lang lag die dus al in de kast... Ik hoop dat Renée er mooi mee staat!

Welkom lieve Renée en meteen ook nog een (late) gelukkige 2e verjaardag!


Haakpatroon letters: allemaal via Pinterest gevonden, enkel de benen van de "E" werden wat ingekort.


Patroon: Tricot jurkje maat 98 van De Droomfabriek
Stof: Tante ZusReacties