Levensloop en een give-away

Ook dit jaar is er weer een Levensloop in Leuven en wij doen weer mee!  (wie Levensloop nog niet kent, lees hier maar eens)
De vorige jaren werd steeds iets gemaakt ten voordele van Levensloop: 

  • in 2014 was het een gehaakte kip, verloot onder de sponsors
  • in 2015 was het een gehaakt diertje naar keuze, verloot onder de sponsors
  • in 2016 gingen we verder en deden we (Tante Zus en siHgi) een heuse blogverkoop ten voordele van het Team Holsbeek Plein
Dus ik vond het toch moeilijk om in 2017 niets te doen...  Samen met de kinderen smeedden we een plan. We rommelden door de restjesbak en startten een bandwerkje:  zoonlief knipte en dochterlief naaide !  (En ik hielp waar nodig en werkte af...)


Ook dit jaar doen we met een team van de school mee. Om al die helpers, lopers, wandelaars maar ook de sponsors te bedanken, maakten we 2 vlaggenlijnen waarvan één wordt verloot onder de deelnemers en sponsors van ons team. 


De ene is met meer roze en rood, de meisjesslinger, de andere meer met groen en blauw, de jongensslinger.  Voorlopig hangen ze ter versiering in onze teamtent ter plaatse (kwestie van een klein beetje mee te willen doen aan de wedstrijd om het leukste teamtentje :-) ) maar binnenkort kan er misschien eentje bij jou thuis hangen!!
En anders kom je eens langs in ons teamtentje, supporters met aanmoedigingen zijn steeds welkom. Levensloop is een hartverwarmend evenement dat je eens moet bezocht hebben!

Wil je graag nog gauw een lotje bemachtigen?  Ga dan snel naar de webpagina van ons team en klik op "vervoegen" of op "voeg een gift toe". En dit liefst voor het einde van Levensloop Leuven, dat is op zondag 23 april '17 om 15u.

Hopelijk tot op Levensloop!!Reacties