Romantische linnenzak - of is dat tegenstrijdig?

Het is weer verjaardagsfeestjestijd voor dochterlief.  Omdat ze van het einde van het jaar zijn,  zijn ze met een select groepje gestart in de instapklas en met dat kleine groepje in de helft van het jaar doorgegaan naar het 1e kleuterklasje.  Enkele van de vriendjes (vooral vriendinnetjes) van dat groepje blijven dochterlief haar beste kameraadjes.  Koddig hè?!  Dat maakt dan wel dat ze veel verjaardagsfeestjes op het einde van het jaar heeft. Zoals onlangs dat van Mirte. 

Mirte moet soms nog overtuigd worden om mee naar de scouts te gaan,  laat staan voor de weekendjes en kampjes.  Ze vindt het achteraf steeds wel leuk, dus werd haar cadeau iets om haar vooraf hopelijk sneller overtuigd te krijgen;  een kampkussen (maar dan een beetje groter dan die van dochterlief) en een linnen zak met haar naam erop, kwestie van toch met de juiste vuile was naar huis te komen ;-)

Van harte gefeliciteerd Mirte !!Op die witte boord liet ik me nog eens gaan met de siersteken van mijn naaimachine :-)  Dat maakt het toch wat romantischer!  Dochterlief koos de steek want ik kon niet kiezen...Het cadeau was alweer op het laatste nippertje af,  dochterlief was zelfs te laat op het feestje... De foto's zijn dus maar vliegensvlug genomen, het kussen zat er zelfs nog niet in.
De achterkant van de kussensloop is badstof,  lekker zacht om vast te nemen!


En de voorkant heeft ook enkele zakjes,  om zakdoekjes 's nachts niet te verliezen en overdag de zaklamp veilig op te bergen.


Badstof:  coupon van Pauli
Katoen: uit de stoffenverzameling...
Rood koord: Huis Deco Dekeyser 


Reacties