Gepensioneerd

Voor een collega haar pensioen zamelden we centjes in als cadeau.  Er werden een aantal bonnen mee gekocht en de resterende centjes zouden dienen voor een vliegreis naar een vakantiebestemming.  Maar hoe konden we die centjes origineel afgeven?  Ik kon nog wel een nieuw haakprojectje gebruiken (hoewel, er staan er nog enkele op mijn to-do-lijstje...), dus gingen we die centen aan een gehaakt vliegtuig hangen.  Maar het patroon van het vliegtuig bleek nogal groot te zijn, en het vliegtuig geraakte helaas net niet af voor het pensioenfeestje, jammer!

Ze kreeg het vliegtuigje dan een week later, bij haar verjaardag.  De centen waren al wel afgegeven dus het vliegtuig miste zijn doel...  Maar het kan nog van pas komen voor haar kleinkinderen,  2 lopen er al rond,  en er zijn nog 2 op komst!  Dat wordt een aangename start van het pensioen, meteen veel tijd voor die schatten van kleinkinderen!En zoals het echte vliegtuigmaatschappijen betaamt,  hun logo op de achtervleugel.  SWW is al een tijdje de afgekorte benaming van onze dienst,  maar R. bleef steevast (per ongeluk) de oude benaming TD gebruiken :-)  (ik moet bekennen dat ik dat ook soms nog doe...)

R. vliegt nu uit,  met "air TD-SWW",  van harte gefeliciteerd !!!Patroon:  vliegtuig uit "Babycadeautjes haken" van Annemie Arts
Katoen: Bergère-de-France


Reacties

Een reactie posten