Lopen voor het goede doel

Ik ben geen loper,  ik heb het nooit goed gekund en dat is nog steeds zo.  Daardoor doe ik het eigenlijk ook niet zo graag.  Maar voor het goede doel ben ik bereid uit mijn comfortzone te treden.  In het weekend van 26-27 april gaat alweer een Levensloop door in het Leuvense.  En dit jaar heb ik mezelf ook ingeschreven om mee te doen. (wandelen mag ook, oef ;-) )  

Vorig jaar lukte het me niet om zelf mee te doen, maar toen vroeg ik uw steun voor Sigrid.  Voor een sponsering kon je bij mij een lotje voor de gehaakte kip Betty krijgen.
Ook dit jaar gaan er lotjes zijn.  Ik weet enkel nog niet goed welk diertje te haken... Alle suggesties zijn dus welkom!  Vertel me wat je lievelingsdier is,  vertel me welk gehaakt beest je wel op je kast of in de speelgoedbak van de kindjes zou willen hebben.

En wie intussen mij, de ploeg waarin ik deelneem, of eender welke andere deelnemer wilt sponseren, kan dat via de website van Levensloop doen.
Als je dan nadien een lotje wilt voor eender welk gehaakt beest, kan je wachten op een volgende blogpost, of hieronder in een reactie je lotjes-wens kenbaar maken,  of een mail op siHgi.b@gmail.be mag ook altijd!


En vraagt u zich nog af waarom je in 's hemelsnaam zou moeten sponseren?
Omdat kanker iedereen treft. Je hebt het misschien zelf niet,  maar een familielid, vriend, kennis, collega wel.  Denk maar eens na,  je kan de mensen met kanker die je kent, misschien zelfs niet meer op 1 hand tellen!  Ik alvast al lang niet meer... 
Levensloop (Stichting tegen kanker) sponsert onderzoek naar kanker, onderzoek naar nieuwe medicatie.  Omdat kankers resistent worden aan medicatie, is nieuwe steeds noodzakelijk.  En nieuwe medicatie is duur,  zeer duur.  Voor velen onbetaalbaar,  maar voor een kankerpatiënt een houvast voor het leven.

Vele kleintjes maken één groot,  elke euro telt !!

Reacties

Een reactie posten