Proficiat Larsje!

10 jaar geleden kreeg ik van een collega, na het vertellen over mijn kaarsenhobby, een zak kaarsresten en de piramidedoos van Ferrero Rocher.  Helaas was de doos al leeggegeten,  maar het was wel een leuke vorm om kaarsen in te maken.
Toen zijn dochter enkele maanden later geboren werd, werd de piramide voor de 1e keer gebruikt;  een kaars met haar naam en geboortedatum in.  
Als 7 maanden later mijn 2e nichtje werd geboren, kreeg ook zij zo'n kaars, en haar oudere zus dan ineens ook maar.  De traditie was gestart;  alle nichtjes en neefjes zouden zo'n kaars krijgen!  

De kaars van de laatst-geborene stond dus ook nog op het to-do-lijstje.  Ik had mezelf een deadline opgelegd;  zijn doop of ten laatste zijn 1e verjaardag.  Vandaag is het de grote dag om beiden te vieren.

Proficiat Larsje!!
Rondom de letters werd minder heet kaarsvet gegoten zodat de letters niet zouden smelten.  Het ziet er niet echt uit, maar liever zo dan dat de letters zouden wegsmelten!  
Zo'n kaars maken is eigenlijk altijd enorm spannend!!

Volledig gemaakt van oude kaarsresten, gekregen van zovele vrienden en kennissen en vrienden van vrienden, waarvoor veel dank!  
Zelfs de wiek is recycled.

En nu staan enkel de kaarsen van mijn eigen kinderen nog op het programma,  die dutskes zijn altijd achteruit geschoven...
10 gemaakt, nog 3 te gaan!!

Reacties

  1. en ook het petekind niet vergeten :-)

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. oeps, met al die kinderen geraak ik de tel duidelijk kwijt!! Nog 4 te gaan dus... Thanks voor de reminder!

      Verwijderen

Een reactie posten