Tutdoek


Dat 's nachts uit bed kruipen om op handen en knieën de tut van zoonlief onder zijn bed te zoeken, had ik na enkele maanden wel zo'n beetje gehad.  Dus maakte ik zijn gepersonaliseerde tutdoek.  Sindsdien valt zijn tut niet meer uit bed én hij vindt hem zelf gemakkelijk terug 's nachts.  
Lang leve onze slaap!


Nu is ook dochterlief tutverslaafd geraakt en moet dat ding natuurlijk overal mee naartoe...  Tijd voor nog eens een tutdoek!
Om opnieuw te zorgen dat ze toch steeds haar eigen tutje zou krijgen in de opvang, werd't ook een tutdoek op naam.
Zolang ze hem zelf nog niet in haar mondje kan steken, vinden wij haar tutje 's nachts wel gemakkelijk terug in haar bed, en dus niet meer op handen en knieën onder bed gaan zoeken!

En nog een voordeel van het badstofje aan de ene kant: je hebt altijd iets bij de hand om het mondje van overtollig mondvocht af te kuisen.


Roze appeltjesstof: Bambiblauw
Wit badstofje: oud hoeslaken

Reacties

  1. Ik wil dat ook! Zo herkenbaar dat op handen en knieën naar tutten zoeken. Onze Toots kan zo eentje wel gebruiken voor in zijn bedje. En nummertje drie hoop ik ook te kunnen sussen met een tut. Dus ... Leeeeeeeen, kan ik er zo eentje bij jou bestellen? Ik ben al op zoek naar een leuk stofje voor onze Toots.
    Ines

    BeantwoordenVerwijderen

Een reactie posten