My guilty pleasure

Ik koop graag stoffen, het is een beetje my guilty pleasure... De kinderen hebben al een tijdje elk hun eigen zakje met de voor hen voorbehouden stoffen liggen. Van de zakjes van de meisjes verhuist er af en toe wel eens wat van de ene naar de andere, en omgekeerd. Maar als zoonlief de gekochte stoffen niet meer leuk vindt, dan verdwijnt dat in de kast voor eeuwig. Zonde dus!!
Uit schrik dat hij volgend jaar weer een heleboel stoffen niet stoer genoeg zou vinden, namen we zijn zakje vast om in bandwerk-stijl eindelijk eens allerlei te maken voor hem. Zo kwamen er 4 T-shirts extra in zijn kast: 3 echte en 1 longsleeve. 
Alle 4 van hetzelfde patroon maar alle 4 toch anders. Het verschil zit hem in de schoudernaden: bij de ene volgde ik mooi het patroon, dus met een band op de schouders (vosjes met blauwe band), bij de andere liet ik de band weg en nam enkel de voorste naad ervan (dus de schoudernaad naar voor gelegd - bij de schildpadden en de moto's) en bij de laatste kwam de schoudernaad gewoon in het midden. 







Patroon: Ottobre 4/2019 - Nr 30 spaceman t-shirt - maat 152 voor de 11-jarige

Stoffen:
  • Schildpadden: Mies Moos collection for Polytex stoffen - uit de uitverkoop van Tante Zus
  • Vosjes: Mies Moos collection for Polytex stoffen - van bij Tante Zus
  • Casettes: Hilco - uit de uitverkoop van Tante Zus
  • Moto's: jny colourful kids - uit de uitverkoop van Tante Zus



Reacties