Pandatrui 2.0

Nu ik dan toch bezig ben met een aantal dingen van het afgelopen jaar op te sommen, gaan we lustig verder hè. Het najaar met toen veel sweater-weather is aangebroken. De truien kwamen zowat na deze after-naaidip-trui en deze volg-dat-gemakkelijk-en-leuk-patroon-trui.

Om te beginnen was er de trui met het dankbare patroon, de pandatrui 2.0. 
Het dankbare patroon ging hier al vaker over de kniptafel, naaimachine en strijkplank. Maar dat er eentje zou volgen in quasi dezelfde stof (pandatrui), is wellicht verrassend. Hoe dat komt? 
Wel ja, er zat dat gaatje in zijn trui, waarbij voor de herstelling de restjesbak wel van pas kwam. Uit de overschot kwam nog een rok en met het bijkopen van een resterend stukje, kwam er nóg een rokje.
En nog steeds bleef zoonlief fan van zijn panda's, dus vroeg hij in een bezoek naar die plaatselijke stoffenwinkel of hij de grijze panda's ook niet mocht hebben, die gele pandatrui was intussen toch te klein geworden. Ach ja, waarom niet, die sweat is zo lekker zacht vanbinnen!
Bij deze moest er al wel meteen een zak op, hij had nu met de herstelling van de vorige ontdekt hoe leuk die zak wel is!

 
Wederom werd de kap niet gevoerd, juist omdat die binnenkant van de sweat zo heerlijk zacht is. Dat voelt dan toch lekker donzig en warm aan de oren?!

Patroon trui: kaptrui uit Stof-Voor-Durf-Het Zelvers - maat 10 jaar voor de 9-jarige
Stof trui: Huis Deco Dekeyser


Reacties