Slapen onder de sterren


Dekentjes voor de kids, je kan er niet genoeg hebben!
Dat merkten we onze afgelopen vakanties ook; wij rijden steeds 's nachts zodat de kindjes goed slapen onderweg. Maar vorige zomer vertrokken we al met geruzie want ze wilden allebei hetzelfde deken... (boelie kon toen nog geen ruzie maken en zij heeft haar eigen mini-dekentje)


Tijdens de avondlijke gezellige met krekel-muziek op de achtergrond babbeltjes met onze vakantiegenoten, opperde zij dat zo'n geruzie snel opgelost zou zijn als ze elk hun eigen deken zouden hebben. Goed plan!
Thuisgekomen van een lekkere warme vakantie, ging ik op zoek naar mooie fleece. Dat actief zoeken ging snel voorbij, in de zomer fleece zoeken; niet echt logisch... Dan maar gewoon ogen openhouden. 


Tot dochterlief mee naar het Stoffenspektakel ging. Ze zag er al snel een superzacht fleeceke liggen! Voor broerlief kozen we hetzelfde maar dan in jongenskleuren. Ze lieten toen meteen al zien hoe blij ze ermee waren.


Omdat dat pakketje fleece nogal dik was, te dik om bij in de overvolle stoffenvoorraadkast te kunnen, en met de vakantie in aantocht, waren die dekens plots topprioriteit. 1 dag na het Stoffenspektakel stond ik dus alweer in de stoffenwinkel om bijhorende stof voor achterkant en zijranden te kopen. Probeer dat maar eens aan hubbie uit te leggen, pas een stapel gekocht en toch nòg nodig... Greedy??






Hoe warm het ook was, hier sliepen meteen 2 blije kindjes onder hun warme zachte dekentjes.
En dan kunnen ze bij de volgende lange autorit ruzie maken voor iets anders...

Die stoffen recht uitknippen was nog niet zo evident. Voor de 1e keer was ik blij dat de zaagsnedes in onze betonnen vloer nog steeds niet zijn ingevoegd; perfecte geleiding voor mijn schaar!



Sterrenfleece: Stoffenspektakel
Effen fleece voor de randen: Pauli
Jersey achterkant: Pauli
Afmetingen:  1m op 1.40m (breedte van de stof)


Reacties